Over mij

Over

Petshot

Ik ben Wendy, dierenvriend in hart en nieren. Zelf ben ik het trotse baasje van vier katten, twee honden en een konijn. Zijn ze rotverwend? Tuurlijk wel! Want ik vind dat elk dier de onvoorwaardelijke liefde van zijn baasje verdient.

Photography

Fotografie

Omdat ik de hele tijd foto’s maakte van mijn huisdieren, groeide de interesse in fotografie al snel. Er staan intussen al heel wat jaren op de teller als professionele dierenfotografe. Toch volg ik jaarlijks nog workshops om helemaal up-to-date te blijven. Zo maak ik voor jou de mooiste foto’s van je huisdier. In mijn portfolio heb ik een aantal van mijn foto’s verzameld.

Kattengedragsadviseur

Na het volgen van de Felinova opleiding “De Kattenmatrix” in 2019 ben ik aan de slag als kattengedragsadviseur. Dankzij deze opleiding begrijp ik mijn eigen katten nog beter én kan ik jou helpen als je kat ongewenst gedrag vertoont.

Dierenoppas/Uitlaatservice

Petsitten is zoals babysitten… maar dan leuker! Ik vind het leuk om op de huisdieren te passen van gezinnen die voor een bepaalde tijd niet thuis zijn. Jouw huisdier blijft in zijn vertrouwde omgeving, waardoor hij minder stress ervaart. En ik hou intussen een oogje in het zeil. Win-win, toch?

Hoe verloopt een shoot?
 
Voordat we echt aan de slag kunnen gaan, vindt natuurlijk eerst de reservatie plaats. Daarbij vraag ik u een voorschot van 25 euro. Het resterende bedrag kan vervolgens betaald worden op de dag van de shoot, ofwel via de Bancontact app ofwel cash. Wanneer ik uw reservatie en het voorschot goed heb ontvangen, bekijk ik samen met u wat de mogelijkheden en uw wensen voor de shoot zijn. Wil u bijvoorbeeld foto’s laten maken in de studio, bij u of bij mij, of toch liever bij daglicht, in huis of buiten? In de studio zijn er in ieder geval heel wat extra mogelijkheden, bijvoorbeeld speciale achtergronden of accessoires. Ook daar kunnen we het samen op voorhand nog even over hebben.
 
Dan is het moment daar om prachtige herinneringen vast te leggen op camera. Tijdens de fotoshoot doen we alles op het tempo van uw dier. Is uw vierpotig topmodel eerder afwachtend? Geen probleem, dan wacht ik rustig met hem of haar mee af tot hij of zij zich comfortabel genoeg voelt. Dat is dan ook de reden waarom er aan de pakketten geen tijdslimiet verbonden is. Ik hecht er veel belang aan dat dieren zo weinig mogelijk stress ervaart door de shoot. Kan jouw hond niet zonder leiband poseren? Geen probleem, ik heb altijd een speciale fotografie leiband en halsband mee dat achteraf weggewerkt kan worden.
 
Wanneer de fotosessie afgelopen is, bent u vast enorm nieuwsgierig naar het resultaat. Om ervoor te zorgen dat u de foto’s meteen in de beste kwaliteit te zien krijgt, bewerk ik eerst een qelectie foto’s. Dat bespaart u meteen ook al een hoop uitkieswerk. Uit die selectie kunt u vervolgens kiezen welke bestanden u digitaal of als fotoproduct wenst te ontvangen. Het is ook altijd mogelijk om extra foto’s of fotoproducten aan te kopen. U kan uw pakket namelijk altijd nog upgraden achteraf. Voor de volledige afwerking na de fotoshoot van uw dier, mag u rekenen op ongeveer 4 tot 8 weken.
Chat openen