Fotografie

Boek vandaag je

Fotoshoot

Inspired

Passion for Excellence

Petshot staat garant voor kwalitatieve foto’s van je huisdier en is vooral gespecialiseerd in honden- en kattenfotografie. Je ontvangt alle foto’s zowel in hoge resolutie (ideaal voor print) als in lage resolutie (met watermerk en bedoeld voor online gebruik) via e-mail of WeTransfer.

Na elke shoot krijg je ook de mogelijkheid om foto’s bij te bestellen. Wij laten de foto’s professioneel drukken en leveren ze je bij jou thuis af.

Fotoshoot in natuurlijk daglicht

Voor deze shoots wordt er geen gebruik gemaakt van studiolampen. We vertrouwen volledig op het daglicht! Deze fotoshoots kunnen bij je thuis plaatsvinden of op een andere locatie.

Studiofotografie

Je kan hiervoor terecht in onze studio. Wij zetten de setting klaar en stellen de studiolampen in. Maar wist je dat wij met onze mobiele studio ook tot bij jou komen? Handig voor viervoeters die liever in hun vertrouwde omgeving blijven.

PETSHOT.be

Selecteer één van onze pakketten. Je ontvangt een e-mail om de shoot verder af te spreken en in te plannen. Toch niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact met me op voor een offerte op maat.

Foto Sessies

Altijd open voor suggesties of stijlen van fotografie. Neem zeker een kijkje in onze portfolio.

SEE

Special Events

Heb jij een moment die je wilt herinneren,
of een gebeurtenis die je wilt kunnen herbeleven op beeld?

YOU

Andere

We doen allerlei shoots van cake smashes tot groei shoots. Stuur ons vrijblijvend een berichtje & wie weet zien elkaar binnenkort.

SOON

Honden fotografie:

Katten fotografie:

Mobiele studio aan huis is ook mogelijk dan wordt er een supplement van 45 euro aangerekend op de pakketten ( met uitzondering van de mini-shoots). Extra foto's en/of fotoproducten kunnen nadien nog bij aangekocht worden

Andere dieren:

Mobiele studio aan huis is ook mogelijk dan wordt er een supplement van 45 euro aangerekend op de pakketten ( met uitzondering van de mini-shoots). Extra foto's en/of fotoproducten kunnen nadien nog bij aangekocht worden
extra’s bij alle dieren 
 
Daarnaast kan je bij Petshot ook terecht voor
groeishoots, cakesmash shoot op maat van het dier. Interesse? Neem dan contact op voor verder informatie en de prijzen. 

Mobiele studio aan huis is ook mogelijk dan wordt er een supplement van 45 euro aangerekend op de pakketten ( met uitzondering van de mini-shoots)

Fokkers en Catterys kunnen contact opnemen voor een offerte op maat
Chat openen